+36 30 501 36 36 info@hungarolabor.hu

MINŐSÉGPOLITIKA

Jövőkép:

A Hungarolabor Kft., mint labortechnikai cég küldetésének tekinti a laboratóriumokban dolgozó kollégák biztonságos munkavégzési feltételeinek megteremtését. Tesszük mindezt úgy, hogy megvalósuljon partnereink teljes körű, vevőcentrikus kiszolgálása, melynek hátterében folyamatos piacfigyelés, átlátható üzletstratégia és a kiegyensúlyozott árpolitika áll.

Célok és alapértékek:

Elsődleges célunk a hazai ismertség és piaci jelenlét fokozása. Az általunk gyártott vegyifülkecsalád esetében brandépítés. Középtávú (3 éves) célunk az árbevétel évenkénti 15 %-os növelése. Tesszük mindezt a partnerekkel történő értékteremtő együttműködéssel, és magas minőségű szolgáltatás nyújtásával a vegyifülkék gyártása, értékesítése, a légtechnikai szerelések, a vegyifülkék karbantartása. labortechnikai szerviz és egyedi mérnöki megoldású labortechnikai eszközök területén. Alapértékeknek tekintjük az alábbiakat:

− magas szintű szakmaiság − korrektség − megbízhatóság − rugalmasság − stabilitás −

Működési kockázatok:

Valljuk, hogy a kockázatkezelés alapot biztosít a jobb eredmények eléréséhez és a negatív hatások megelőzéséhez, ezért rendszeresen megvizsgáljuk és elemezzük a szolgáltatás környezetével kapcsolatos, valamint működési kockázatainkat és intézkedésekkel csökkentjük a feltárt kockázati tényezőket.

Fejlesztés:

Munkatársainkat folyamatosan képezzük, folyamatainkat és eszközeinket pedig fejlesztjük, hogy megfelelhessünk az állandóan megújuló piaci kihívásoknak. Szervezetünket mindenkor a célok megvalósításához alakítjuk.

Elkötelezettség:

A vezetésünk elkötelezett a minőség iránt, amit azzal is kifejez, hogy bevezeti, működteti és folyamatosan fejleszti MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményein alapuló minőségirányítási rendszerét. Vezetői szerepvállalásunk részeként a minőségtudatos szemléletet és gondolkodásmódot minden munkatársunkkal megértetjük. Folyamatainkat a kialakított rendszerrel összehangoltan kezeljük.

Érdekelt felek:

A tevékenységünkre jelentős hatással bíró érdekelt feleket és lényeges követelményeiket azonosítottuk. Vevőinkkel hosszú távú kapcsolatok kialakítására törekszünk, igényeljük, hogy megosszák velünk tevékenységünkkel kapcsolatos tapasztalataikat. A külső szolgáltatóinktól (beszállítók, alvállalkozók) elvárjuk, hogy hozzánk hasonló elkötelezettségüket teljesítéseikkel igazolják, tevékenységük magas színvonalú, megfelelően dokumentált és átlátható legyen, ami a tartós, kölcsönösen előnyös és bizalmi kapcsolat alapja. Működésünk során törekszünk egy önálló, kreatív, döntőképes csapatból álló kollektíva kialakítására, melyben az optimális légkör, a munkatársak elégedettsége lépcsőfok a teljesítőképesség és a rugalmasság növelése felé.

Közzététel:

Vezetésünk a minőségpolitikát minden munkatárssal megismerteti és részletes magyarázatot ad az abban megfogalmazottakra. Megtesszük ezt minden olyan esetben, amikor a politika akár a rendszeres felülvizsgálatok eredményeként, akár egyéb okok miatt módosításra kerül. A közzététel részeként a minőségpolitika a honlapon és a jelentős társasági helyiségekben megjelenítésre kerül.

Budapest, 2016.05.25.

Angyalffy Éva
ügyvezető

Minőségpolitikánk és tanúsítványaink