+36 30 501 36 36 info@hungarolabor.hu

Rólunk

Kollégáink több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a vegyifülkék gyártásában, szervizelésében.

A Simex Kft.-nél dolgozta ki kollégánk Kasu Béla a vegyifülkékre vonatkozó felújítási programot, amelyet azóta jelentősen továbbfejlesztett.

2012-ben született meg bennünk a gondolat, hogy saját céget alapítsunk, kifejezetten erre a területre specializálva, de tudásunkat felhasználva, még több kapcsolódó, kiegészítő tevékenységgel teljes kőrűvé tenni a szolgáltatásunkat.

Tevékenységünkkel elértük, hogy a vegyi- és, veszélyes anyagokkal, hígítóval, stb.-vel teljes biztonságban dolgozhatnak a munkavállalók.

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy régi partnereink ragaszkodnak hozzánk, és elismerik a munkánkat, mert ismerik a szakmai tudásunkat.

Folyamatosan bővítjük ismereteinket, tanulmányozzuk a nemzetközi újdonságokat, amely nélkülözhetetlen, a fejlődés és biztonság érdekében.

Tudásunkkal, valamint a törvényi előírások szigorú betartásával biztosítjuk minden megbízónknak az egészséges munkakörnyezet kialakításának a lehetőségét.

Fontos, hogy egy szolgáltatás nálunk a megrendelés, és a munka átadása után sem ér véget, folyamatosan rendelkezésre állunk, és nagy hangsúlyt fordítunk a vevőkkel történő kapcsolat ápolására.

Angyalffy Éva

Ügyvezető, értékesítés

Telefon: +36 30 501 3636

e-mail: info@hungarolabor.hu

 

Kasu Béla

Szervizvezető-vegyifülkék, szerviz

Telefon: +36 30 6565 169

e-mail: szerviz@hungarolabor.hu

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket!

Hívjon a +36 30 501 3636 számon!

6 + 3 =