+36 30 501 36 36 info@hungarolabor.hu

Vegyifülke gyártás

 Cégünk minden tekintetben az Ön igényei szerint a laboratórium adottságait figyelembe véve, a legújabb gyártási technológiákat követve tervezi meg és készíti el a legbiztonságosabb vegyifülkét.

Megbízható magyar gyártó

Cégünk köztartozásmentes adózó. Vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82%-ába tartozik, amelyek pénzügyileg szilárd lábakon állnak, azaz rendelkeznek BISNODE tanúsítvánnyal.

Rövid határidő

A megkereséstől számítva 48 órán belül felkeressük Önt. A felmérést követően 48 belül árajánlatot küldünk Önnek. A megrendelést követően 2 héten belül leszállítjuk vegyifülkéjét.

Kitűnő minőség

Megrendelőinknél elvégzett munkáink alapján – sok éves visszajelzés szerint – elégedett ügyfeleink vannak, akik visszaigazolják a kitűnő minőséget. Ügyfeleink rendszeresen keresnek és ajánlanak minket.

Szabványi megfelelőség

Kizárólag a Hungarolabor Kft. rendelkezik az MSZ EN 14175/ 1, 2, 3, 6 szabványoknak megfelelő terméktanúsítással. A vegyifülkéink alsó szekrénye is tanúsított MSZ EN 14727:20005 szerint.

Speciális opciók

  • Erősen savas munkákhoz kerámia belső bevonat rendelhető
  • Fugamentes kerámia munkalap
  • A munkafolyamatnak megfelelő (pl. sav-, oldószermegkötő, egyedi) szűrő beépítése
  • Költségkimélő megoldás az asztali vegyifülke
  • Egyes munkalapjainkra 10 év névreszóló garanciát adunk.

Egyedi megoldású vegyifülkék

Vegyifülkéinket az Ön igényei szerint tervezzük és gyártjuk. Rugalmasan alkalmazkodunk elképzeléseihez, megvalósítjuk a munkájához legmegfelelőbb vegyifülkét.

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket!

Hívjon a +36 30 501 3636 számon!

11 + 8 =